Van harte welkom op de website van de

basisschool Sint-Lodewijkscollege te Christus-Koning Brugge !

We nodigen u uit om kennis te maken met onze school en ons schoolteam, te ervaren wat leeft in onze school en hoe wij samen bouwen aan een plek waar kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Naast heel wat informatie over de school vindt u hier ook weetjes en foto’s. En ontdek zeker en vast onze drie afdelingen !

Kardinaal Mercierstraat 56

Kardinaal Mercierstraat 56

Onze afdeling “Pim Pam Poen” is een gezellige, kleine school met een eigen identiteit. Hier vormen kleuters, leerlingen en leerkrachten één grote familie.

Gerard Davidstraat 6

Gerard Davidstraat 6

Hier treffen we “De Wimpel” – een grote kleuterafdeling – en de eerste jaren van de lagere school. Samen ‘wonen’ we hier in een boeiende en fijne speel- en leeromgeving.

Gerard Davidstraat 57

Gerard Davidstraat 57

Onze oudste leerjaren bevinden zich in deze afdeling. De leerlingen vinden ook hier een plek naar hun maten, behoeften en wensen.