Petteflet

Petteflet staat in voor de binnenschoolse opvang van alle kinderen van onze basisschool.  Deze opvang gaat steeds door in de afdeling G. Davidstraat 6. Op schooldagen kan uw kind er terecht :

• ’s morgens vanaf 7u15
  • elke avond tot 18u30
  • op woensdagnamiddag tot 18u00

Petteflet is ook open in de zomervakantie tijdens de eerste twee weken van juli en de laatste twee weken van augustus.

Alle verdere informatie kunt u op het secretariaat van onze school krijgen.

Kakelbont

IBO Kakelbont staat in voor buitenschoolse opvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Kakelbont biedt opvang aan op schoolvrije dagen en vakanties.  Er wordt gewerkt met voorinschrijvingen.

Deze opvang gaat door in de Koude Keukenstraat te Sint-Andries en in de Oude Kerkstraat te Sint-Michiels.

Meer info : www.ibokakelbont.net

Peuterslapen in de ‘Klaas Vaak-klas’

Peuters (kinderen jonger dan 3 jaar) kunnen op de middag van een verkwikkend slaapje genieten.  Dit gebeurt onder toezicht van een kinderverzorgster.  De peuters kunnen terecht in een knusse slaapruimte in het kinderdagverblijf Bubbel naast de school, waar bedjes voorzien zijn.  De kinderen brengen zelf een kussen, knuffel, dekentje, … mee.  De ouders schrijven vooraf bij de leerkracht in.

Naschoolse activiteiten

De school biedt ook een waaier aan naschoolse activiteiten aan: sport, natuur, typlessen, kleuterdans, crea- en muziekatelier.