PASWOORD VERGETEN?

*

De ouderraad

Een viertal keer per jaar komen we als ouderraad samen met een vertegenwoordiging van directie en leerkrachten om het leven in en om de school te bespreken. Zo hebben we o.a. aandacht voor de verkeersveiligheid aan de schoolpoort, praktische aspecten van de schoolwerking, opvang, maaltijden… Wie zelf een voorstel wil lanceren, vindt in de ouderraad uiteraard ook een geschikt platform.

Daarnaast willen we ook actief bijdragen tot een school die 'leeft', door de organisatie van uiteenlopende activiteiten zoals een familieontbijt, een voorleesweek, een quiz, een klusjesdag… en steken we ook een handje toe tijdens initiatieven die door de school georganiseerd worden, bijvoorbeeld het schoolfeest of het grootouderfeest. Met de opbrengst van onze activiteiten steunen we de school bij de financiering van bepaalde projecten: de aankoop van didactisch materiaal, de vernieuwing van schoolmeubilair, uitrusting voor de speelplaatsen ...

Wil jij je stem laten horen en ook je steentje bijdragen aan een schoolomgeving waar kinderen echt kunnen groeien? Neem dan zeker contact op via ouderraad@basisschoolchristuskoning.be of kom eens langs op een volgende bijeenkomst van de ouderraad. Iedereen is van harte welkom, inschrijven vooraf is niet nodig!

Tot binnenkort!

 

Contactpersonen ouderraad:

Dirk Hoet (GD6)  0491/62.76.38 – dirk.hoet@telenet.be
Petra Boiy (GD57) 0476/98.18.22 – petra.boiy@gmail.com
Valerie Vandenbroucke (PPP) 0471/30.64.37 – valerie.vandenbroucke@skynet.be
Jasmijn Bonte (PPP)

 

TOP