PASWOORD VERGETEN?

*

L5B-Heidi

Hallo,

Hallo, ik ben juf Heidi, juf van het vijfde.
Wat we zoal doen in het vijfde? Wel,....

Op de eerste plaats komen de Franse lessen met veel luisteroefeningen, filmpjes en speelse oefenmomenten. Je zult zien, in de maand juni, kunnen we reeds een aardig mondje Frans spreken!

Aardrijkskunde, natuurkennis en geschiedenis komen al wat vaker aan bod in de werolessen. We genieten van klasuitstappen en bij mooi weer maken we er een bos- en stadsdag van. We trekken naar Technopolis om wat te proeven van techniek, en nemen een duik in Océade te Brussel. We leren over 'de tijd', Vikingen, vulkanen, Anne Frank, kathedralen, de film, de dierenkast en ...dé zee! Het topmoment is natuurlijk de zee-tweedaagse aan zee! En nadien mag u een uitnodiging verwachten van onze 'zee-avond' - een échte tentoonstelling in ons eigen 'mu-ZEE-um'!

En verder nog rekenen, konijnen verzorgen, tekenen, taal, boeken lezen, knutselen, tuinieren, zingen, toneel, computer en opnieuw ... knutselen.... want dat laatste doen we écht graag en veel!

Een hele waslijst dus, kom gerust zien op deze site of spring eens binnen in de derde klas op het tweede verdiep in de 57.

Je kan de klas volgen via de Privé Instagramaccount 
@jufheidi5b

TOP