De betrokkenheid van ouders bij het schoolgebeuren is belangrijk. Daarom engageren een aantal ouders zich binnen de ouderraad. Naast het kernteam zijn er heel wat ouders die zich af en toe kunnen vrijmaken voor een vergadering of activiteit. Tijdens het schooljaar hoor je dus nog regelmatig van de ouderraad.

We passen in het nieuwe schooljaar de gekende werking wat aan:

• We plannen 3 keer per jaar een algemene vergadering waarop iedereen welkom is om samen met een vertegenwoordiging van de school te vergaderen rond uiteenlopende onderwerpen.
  • Daarnaast gaan we aan de slag in werkgroepen rond een specifiek thema. Zo kan iedereen zich engageren voor een thema naar keuze dat hem na aan het hart ligt.

Hoe meer actieve ouders, hoe leuker de werking. Wens je dus op één of andere manier mee te werken, neem dan zeker contact met ons op via ouderraad@basisschoolchristuskoning.be

Contactpersonen:

Gerard Davidstraat: Gerlinde Vlaemynck : 0497 12 58 87