Infodag 22 april

Kom je ook langs?

Op zaterdag 22 april, tussen 9u30 en 12u00, nodigen wij ouders, nieuwe kleuters en/of nieuwe leerlingen lager uit om een kijkje te nemen in onze school.

We doen een rondleiding en laten je kennis maken met de juffen en meesters. We geven heel wat praktische info en er is kans tot inschrijven.

Via dit formulier kun je een afspraak maken om op 22 april langs te komen.

Om nieuwe peuters en kleuters op dit bezoek voor te bereiden, nodigen we je uit om eerst deel te nemen aan onze STIP-actie. Wie deelneemt, krijgt een kleurrijke affiche thuis waarop je peuter of kleuter stickers kan plakken die tonen hoe ons leuke figuurtje STIP naar school zal gaan. Deze stickers ontvang je in je brievenbus en kun je samen met je kleuter op de affiche plakken. Op die manier willen we de kleuters warm maken om op 22 april op bezoek te komen. Wie alle stickers verzameld heeft, krijgt op de infodag van STIP een super leuke pet voor de zomermaanden.

Je peuter mag bijna naar school?

Als uw kind 2 jaar en 6 maanden oud is, mag het naar de kleuterschool.

Er zijn zeven ‘instapmomenten’.
Voor het schooljaar 2022-2023:
  • 1 september 2022
  • 7 november 2022
  • 9 januari 2023
  • 1 februari 2023
  • 27 februari 2023
  • 17 april 2023
  • 22 mei 2023

Je kan via deze link makkelijk berekenen wanneer jouw peuter naar school mag.
We organiseren – meestal een week vooraf - een VIP-moment waarop je peuter en de ouders op bezoek kunnen komen in de kleuterklas.

Telefoon: 050 31 16 39

Email: info@bsck.be